Hop ned fra skyen…

Niro A/S får nem adgang til oplysninger

"IM Agent Manager fra Semaphor er en smart løsning, der øger enkeltheden og fleksibiliteten i Lotus Sametime og åbner for en hel verden af muligheder for vores virksomhed"

Niro bruger IM Agent Manager

Ovenstående citat er taget fra en brugercase udviklet af IBM, på baggrund af Niro's brug af vores produkt IM Agent Manager.

Virksomheden lagrer data flere forskellige steder – herunder i et Microsoft Dynamics AX ERP-system, et Oracle dokumentstyringssystem og forskellige IBM Lotus Dominodatabaser.
For at få adgang til visse datakilder krævede det, at brugerne havde speciel software og specialistviden.

Lidt om Niro A/S

Niro A/S, som er en del af GEA-koncernen, er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i udvikling, design og markedsføring af væskebærende og pulverbearbejdende udstyr til fremstilling af produkter i pulverform, kornet form eller agglomerat.

Niro leder GEA-koncernens Process Engineering Division, der beskæftiger ca. 4.500 medarbejdere i 50 lande, hvoraf ca. 500 arbejder direkte for Niro i Søborg.

Løsningen

Løsningen blev IM Agent Manager: En IBM Lotus Sametime-løsning fra IBM Business Partner Semaphor. Med IM Agent Manager er det let at oprette IM-agenter, der gør det muligt for brugerne hurtigt at søge i virksomhedens databaser og få fat i oplysninger via et Lotus Sametime-interface.

Vil du vide mere?