Whiteboard feature ankommet til Jitsi

En tegning siger mere end tusinde ord, og en ny udvidelse til Jitsi, sørger for at man med et simpelt klik kan vise en fælles tavle, som alle i mødet kan redigere samtidigt.

23. juni 2023

Hvad end det er fælles brainstorm, matematik eller noget helt tredje kan det ofte være en stor hjælp at kunne skitsere og gemme tankerne og diskussionerne fra et møde. Nu er dette en mulighed gennem Excalidraw og Jitsi Meet. Excalidraw er en open source kollaborativ whiteboard-løsning, som kan benyttes som en selvstændig løsning, men nu også kan integreres i Jitsi Meet. Med et simpelt klik vises en fælles tavle som alle i mødet kan få lov til at redigere samtidigt. Tegninger kan efter mødet gemmes som enten .PNG eller .SVG filer.



Denne tilføjelse til Jitsi Meet's voksende bibliotek af funktioner vil øge produktiviteten af jeres møder og skaber rig mulighed for brainstorming af idéer. Foruden at kunne tegne, kan der også indsættes simple figurer, pile og streger samt tekst - i forskellige farver. Kontakt os for spørgsmål - eller for at prøve en demo!