IT-løsninger med holdninger

EET Nordic A/S

EET er repræsenteret i næsten hele Europa. I Danmark har EET Nordic eksisteret siden 1988, og er nu ledende leverandør af IT-mærkevareprodukter, løsninger og services

EET Danmark A/S er en del af EET Nordic, som består af EET Nordic selskaberne i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Frankrig, Holland, Italien og Spanien. I Danmark har EET Nordic A/S eksisteret i 12 år og har ca. 70 medarbejdere - EET Nordic gruppen beskæftiger ca. 170 medarbejdere.

Semaphor indgik i en Partnerskabsaftale med EET Nordic A/S d. 1. september 2001. Aftalen dækker teknisk assistance, rådgivning og applikationsudvikling inden for Lotus Notes/Domino.

Projekter med kunden

  • Opgraderinger af Lotus Notes/Domino miljø

Produkter kunden har købt

  • Agora

Ydelser vi leverer

  • Design
  • Udvikling
  • Support

Hvad siger kunden?

"Da Semaphor først kontaktede os for at tilbyde sin assistance istedet for vores interne konsulent, var vi meget skeptiske. Ikke mindst fordi outsourcing er blevet et modeord, når man skulle finde besparelser uden at tænke på udvikling" siger William Sharp, IT-Chef i EET Nordic.

Sharp fortsætter: "Efter at have prøvet ordningen, er vi ikke i tvivl om at det er det rigtige valg for os. Vi har folk når vi behøver det, vi får konstant inspiration til vores IT-strategi, med forslag vi ikke tidligere har tænkt på, og totalprisen på ordningen er mindre end det man bliver nødt til at betale en fuldtids Notes konsulent".