IT-løsninger med holdninger

Teamet

Glade medarbejdere gør hverdagen sjovere, men også dagene mere effektive

Hos Semaphor tænker vi på medarbejdernes trivsel og behov. Vores hverdag er præget af udfordringer, og vores fokus er på motivation, frihed under ansvar og socialt samvær. Derfor har vi en god arbejdsplads.

Tobias Fonsmark
Tobias er stifter og indehaver af Semaphor, som blev grundlagt i 1992.
Til dagligt er han den tekniske leder og deltager bredt i alle virksomhedens processer.
Tobias har gennem sin karriere været i alle kroge af både faget og forretningen.
  
Bo Frederiksen
Bo har 25 års erfaring som webudvikler, og har en skarp evne til løse kundernes ønsker og udfordringer indenfor Lotus Domino, Ruby on Rails og web-teknologier.
Bo går meget op i en lækker kode, brugervenlighed og overholdelse af standarder.
  
Jack Piet Thyrie
Jack har siden 1993 beskæftiget sig med Notes Domino og arbejder med alt indenfor og udenfor (Lotus) IBM Notes. Traditionel udvikling i Notes og i XPages er hans force.
Jack har en struktureret tilgang til opgaver, er løsningsorienteret og giver aldrig op, når der skal fejlsøges.
  
Johan Kjær
Johan arbejder primært med open source og Linux, og beskæftiger sig med IT-arkitektur, programmering, databaser, automatisering, implementering af kryptografi, filformater og netværksprotokoller. Johan kommer fra en baggrund i bl.a. penetration testing og devops.
  
Johannes Nordskov
Johannes nyder at suge ny viden til sig om alt mellem himmel og jord, hardware og software. Med en interesse og baggrund i it-sikkerhedsfaget, tager han med fordel sin erfaring og ekspertise med sig, når der skal udvikles på nye og spændende projekter.
  
Nicolas Grunwald
Nicolas er nyuddannet kandidat fra Københavns Universitet, og har stor interesse og erfaring med IT - særlig Python og Linux. Nicolas er ivrig efter at lære, og kaster sig med stor interesse over nye opgaver.
  
Birgit Wheatley
Birgit er Semaphors Office Manager og arbejder med marketingrelaterede og administrative opgaver og er sammen med Bo i gang med opdatere Semaphors hjemmeside.
Birgit har mange års erfaring med markedsføring og kommunikation fra den finansielle sektor.
  
Jeppe Andreasen
Jeppe er Semaphors bogholder og har det store forkromede overblik over økonomien. Jeppes opgaver dækker alt inden for revision, regnskab, økonomisk rådgivning, bogføring m.m.