Teamet

Glade medarbejdere gør hverdagen sjovere, men også dagene mere effektive

Hos Semaphor tænker vi på medarbejdernes trivsel og behov. Vores hverdag er præget af udfordringer, og vores fokus er på motivation, frihed under ansvar og socialt samvær. Derfor har vi en god arbejdsplads.

Tobias Fonsmark

Tobias er stifter og indehaver af Semaphor, som blev grundlagt i 1992.
Til dagligt er han den tekniske leder og deltager bredt i alle virksomhedens processer.
Tobias har gennem sin karriere været i alle kroge af både faget og forretningen.

Bo Frederiksen


Bo har 25 års erfaring som web­udvikler, og har en skarp evne til løse kundernes ønsker og udfordringer indenfor Ansible, Domino, Linux, Ruby on Rails og web-teknologier.
Bo går meget op i bruger­venlighed, lækker kode og overholdelse af standarder.

Jack Piet Thyrie


Jack har siden 1993 beskæftiget sig med Notes Domino og arbejder med alt indenfor og udenfor (Lotus) (IBM) HCL Notes. Traditionel udvikling i Notes og i XPages er hans force.
Jack har en struktureret tilgang til opgaver, er løsningsorienteret og giver aldrig op, når der skal fejlsøges.

Johannes Nordskov


Johannes nyder at suge ny viden til sig om alt mellem himmel og jord, hardware og software. Med en interesse og baggrund i it-sikkerhedsfaget, tager han med fordel sin erfaring og ekspertise med sig, når der skal udvikles på nye og spændende projekter.

Nicolas Grunwald


Nicolas er kandidat fra Københavns Universitet, og har stor interesse og erfaring med IT - særlig Python og Linux. Nicolas er ivrig efter at lære, og kaster sig med stor interesse over nye opgaver.

Annette Munk


Annette er nyuddannet cand.scient.pol. (statskundskab) fra Københavns Universitet. I de seneste år har hun fokuseret på IT- og digitaliserings­politik, og har erfaring fra Christiansborg og flere dele af central­administrationen. Annette arbejder med administration, kunderelationer, kommunikation og public affairs.

Jeppe Andreasen


Jeppe er Semaphors bogholder og har det store forkromede overblik over økonomien. Jeppes opgaver dækker alt inden for revision, regnskab, økonomisk rådgivning, bogføring m.m.