Driftsscenarier

Drift af Jitsi Meet der passer til jer

Hos Semaphor mener vi, at fortrolig kommunikation skal være tilgængelig for alle. Både for dem der har ressourcer til at drive det internt, men også for dem der ikke har hardwaren til at drive en sikker løsning selv. Derfor tilbyder vi flere muligheder for opsætning af Jitsi Meet. Om du ønsker alt bag egen firewall, eller du ønsker at benytte Semaphors fysiske servere til at hoste din tale- og videotrafik (WebRTC), så finder vi en løsning der passer til dine behov.

Vi arbejder med tre mulige driftsscenarier og hjælper kunde med dem alle. Den første er, at Semaphor hoster hele løsningen for jer. Denne mulighed er god for jer der hverken har hardware eller personale til at drive komponenter selv. Det kunne eksempelvis se ud, som på Fig.1.


Figur 1. Hele stakken drives på Semaphors netværk

En anden mulighed er et hybrid setup hvor Semaphor står for de fysiske servere som flytter medietrafikken, mens I selv hoster Jitsi Meet på jeres eget netvæk. Med et hybrid setup, skal i ikke bekymre jer om de tunge fysiske servere. Ydermere, hvis I ønsker at der opsættes login foran jeres Jitsi Meet, vil login-information aldrig forlade jeres netværk, da det hele foregår mellem Jitsi, Prosody og jeres IDP - bagved jeres firewall. Et setup som dette kunne eksempelvis se ud som på Fig.2.
Figur 2. Et hybrid Jitsi Meet setup hvor Videobridges og Frontend er fordelt på to netværk

Ønsker I derimod at drive det hele selv hjælper Semaphor gerne med opsætning af alle komponenter. Dette er en tredje og sidste mulighed, og kan se ud som vist på Fig.3.Figur 3. Hele stakken drives på jeres netværk - vi hjælper med opsætningen gennem SSH eller VPN.

Denne opsætning er for jer der ønsker at have hele løsningen kørende hos jer selv (on-premises). Dette kræver, at I har fysiske servere klar, som kan håndtere medietrafikken. Semaphor vil i dette scenarie kontribuere med support, hjælp til opsætning og eventuel vedligeholdelse, hvis det ønskes. Er der nogle spørgsmål eller er I interesseret i en demo af Jitsi Meet så send os en besked, eller ring på (+45) 35 300 700.