Hop til indhold

Hosting af open source

Semaphor kan hoste din open source løsning

Er du blevet interesseret i et af de mange open source projekter vi er eksperter i - eller er du selv er faldet over en løsning du ønsker uden mulighed for at drive den selv, så kan vi hos Semaphor hoste din løsning hos os. Vi har eget hostingcenter i Danmark og kan opsætte, drive og supportere løsninger som Nextcloud, Geminus 2FA, Zulip og Jitsi m.f.

Hybrid hosting


Hos Semaphor kan vi udover at hoste hele din løsning, tilbyde en form for hybrid hosting. F.eks. er det muligt at have en Jitsi installation på egen hypervisor og samtidig benytte vores videobridges. Vores videobridges er nemlig installeret på fysiske servere hvilket giver en fordel når det kommer til f.eks. vedligeholdelse og især Jitsis effektivitet og performance. Hvis du er i tvivl om hvad videobridges og Jitsi er, kan du læse mere om det under open source - Jitsi.

Udover Jitsi har vi masser af erfaring med Nextcloud og Zulip - og vi er naturligvis verdensmetre i Geminus 2FA, som vi selv har udviklet. Som nævnt under open source bistår vi meget gerne med hjælp til installation, drift og vedligeholdelse, men vi hoster også gerne disse løsninger for dit firma, din skole eller kommune.

Sikkerhed er højesteprioritet


Hos Semaphor har vi en exceptionel forståelse og enormt godt styr på bl.a. sikkerhed, kryptografi og netværksarkitektur. Flere af os er har fundet open source-miljøet gennem en oprindelig interesse og karriere indenfor IT-sikkerhed. Vi er meget bevidste om det evigt ulmende landskab af sårbarheder og er hurtigt på pletten når der er noget der kræver opmærksomhed. Derfor kan du trygt og uden bekymring lade os drive og vedligeholde dine løsninger og servere.

Hvis du vil høre mere om hosting hos os, open source eller er nysgerrig efter hvor dygtige vi egentlig er til sikkerhed, er du velkommen til at kontakte os.