Hop til indhold

Prøv Jitsi Meet

Prøv løsningen på Semaphors serverer

Vi plejer at sige at "hvis du kan gå på DR.DK, så kan du også deltage i et Jitsi-onlinemøde" - så nemt er det!

Du kan prøve Jitsi Meet helt gratis, uden at installere noget software og uden at oprette dig nogle steder hos Semaphor. Vi tilbyder to servere til , som leverer to forskellige mødeoplevelser:

  • Vores primære driftserver meet.semaphor.dk - Denne server er opsat med vores login frontend, men kan stadig benyttes gratis hvis du vælger "Gæst" eller "MitID" når der tilgås et møde.
  • Vores komplet åbne og anonyme server snak.semaphor.dk - Denne server har intet login og møde-ejerskab følger "først-til-mølle" princippet.
Onlinemøder kan oprettes på to måder. Enten kan man tilgå løsningens rodside, eksempelvis ved at klikke på et af de to links ovenfor. Her vil man blive mødt af en side som vist på Figur 1.

Screenshot af Jitsi Meets startside
Figur 1 - Jitsi Meet landingssiden, hvor møder kan startes. Her er det også
muligt at indstille kamera og mikrofon inden man tilslutter et møde.


Herfra, kan et møde oprettes ved:
  • At angive et mødenavn i det hvide felt, eksempelvis "oktobermøde", eller "julefrokost" mm.
  • Tryk herefter på "Start Møde".
  • Når man er inde i mødet, kopieres ULR'en i toppen af skærmen og deles med din kollega / dine kollegaer der også skal deltage i mødet.
Hvis du skal deltage i et møde, skal du blot klikke på linket du har fået tilsendt af en kollega. Hvis der klikkes på "Start mødet" uden at have indtastet noget i det hvide felt, vil Jitsi automatisk generere et mødenavn for dig. Det er også muligt at tjekke sine indstillinger og give tilladelse til kamera og mikrofon inden der deltages i et møde, ved at klikke på tandhjulet oppe i højre hjørne.

Bemærk:
  • Første gang du deltager et møde på Jitsi Meet, vil du blive spurgt om tilladelse til at bruge kamera og mikrofon. Det er muligt at deltage i et møde, uden at give tilladelse, men andre deltagere vil hverken kunne se eller høre dig - det er dog stadig muligt at chatte med dem.
  • Hvis ikke du skal logge ind, eksempelvis hvis du benytter vores server "snak.semaphor.dk", vil du første gang blive bedt om at angive et navn som de andre deltagere kan se. Dette navn vil huskes til næste gang du benytter Jitsi Meet.
Når du har tilsluttet et møde vil du se en værktøjslinje i bunden af skærmen. De vigtigste funktioner er gennemgået på Figur 2.

Billede med symbolforklaring af Jitsi Meets værktøjslinje.
Figur 2 - Jitsi Meet værktøjslinje. (***) Her findes flere indstillinger for bland andet adgangskode,
lobbyfunktion, livestreaming, invitationer, baggrunde, deltagerstatestik og mere.

Er der ellers spørgsmål til funktionalitet, drift, sikkerhed eller pris så giv et kald på +45 35 300 700, send os en chatbesked eller skriv en mail på info@semaphor.dk