IBM Content Manager

Semaphor udvikler web baserede klienter til dine forretningsdata

Har dine kunder og medarbejdere altid adgang til de nødvendige informationer? Har du fod på håndteringen af forskellige slags dokumenter og formater? Er virksomhedens informationer organiserede? Med en Content Management løsning fra Semaphor optimeres håndteringen af din virksomheds informationer.

Content Manager LogoMed Semaphors løsning styres og distribueres forskellige slags dokumenter - hvornår, hvordan og hvor der er behov for dem. Virksomheden bliver i stand til at levere informationer til dem, der behøver dem.

Vi har specialiseret os i udvikling af web grænseflader til IBM Content Manager. Det er alt afgørende med et brugerdefineret interface, der gør målgruppen i stand til at gemme og genfinde de nødvendige dokumenter, på det rigtige tidspunkt og rette sted. Vi sikrer at IBM Content Managements funktionalitet bliver udnyttet optimalt - det være sig både for skribenter, redaktører og læsere.

IBM Content Management Solutions bygger på åbne standarder og Semaphor udvikler platformsuafhængige web grænseflader. Det vil sige, at de kan integreres med de løsninger, du allerede har - også når dine behov ændrer sig. Alle Content Mangement løsninger fra Semaphor er fleksible og opbygget i moduler, som du kan vælge til og fra alt afhængig af dine behov.

IBM Content Manager BoxApplikationerne bygger enten alene på vores web produkt ReadyWebGo som er baseret på Lotus Domino, eller en kombination af IBM Content Manager, IBM WebSphere og ReadyWebGo.

Er du interesseret i at høre mere om disse løsninger, kan du kontakte Tobias Fonsmark pr. mail eller på telefon 35 300 700.