Hop til indhold

Alpap A/S

ALPAP A/S blev etableret i 1943 og drev en produktionsvirksomhed i Danmark indtil for ca. 12 år siden, hvor produktion blev udfaset. I dag udvikler virksomheden emballager og sælger disse til såvel danske som udenlandske produktionsvirksomheder.

Fødevareemballager er dominerende. Kendetegnet er flot trykte emballager til automatiske pakkeanlæg eller mere kreative løsninger til manuelt rejste æsker – endda også i plastic eller kombination af karton og plastik.

Hvad siger kunden?

Vi har i mange år som produktionsvirksomhed anvendt Lotus Notes, og udviklet databaser vi stadig har brug for. I overgangen fra egen server til hosted løsning, blev vi henvist til Semaphor.


Semaphor har forestået hosting og etablering og vedligehold af klienter, således vi har haft et effektivt IT-system uden egen IT-afdeling, og med fortsat tilgang til og udnyttelse af tidligere tiders udviklede platforme og fastholdelse af erfaring og vidensdeling.

Dette har Semaphor gjort på en kompetent og oftest tilfredsstillende hurtig måde. Tilmed har der været sparring om nye løsninger for dokumenthåndtering, for kunder og kunders kunder med korrekturer med videre.

En effektiv og god løsning vi ved flere kunder har brugt i andre sammenhænge.
Som ovenfor beskrevet kan vi kun anbefale Semaphor.