IT-løsninger med holdninger

Campingrådet

Campingrådet er et samarbejdsorgan mellem ejer- og brugerorganisationer og myndigheder

Campingrådet godkender, klassificerer og kontrollerer Danmarks campingpladser. Herudover varetager Campingrådet campingerhvervets interesser over for offentlige myndigheder, ligesom Campingrådet løbende udarbejder analyser og prognoser for branchen.

Semaphor har i mange år drevet foreningens hjemmesider, og har siden 2013 leveret alle IT-ydelser til Campingrådet. Det udvidede samarbejde er kommet i stand efter Campingrådets ønske, men dog først efter en rundringning til en række eksisterende kunder. Resultatet af disse opkald var så positivt, at det flere gange er blevet nævnt fra Campingrådets side, at vi bør være stolte af vores glade kunder.

Projekter med kunden

  • Migrering af hjemmeside til WordPress
  • Virtualisering af fysiske servere
  • Integration mellem hjemmeside og Lotus Domino

Ydelser vi leverer

  • Hosting af samtlige internetløsninger
  • Drift af DNS
  • Intern drift og support

Hvad siger kunden

”Vi har flyttet al intern IT-drift over til Semaphor, da vi havde rigtig gode erfaringer fra deres arbejde med at hoste nogle tunge hjemmesider for os. En rundspørge til eksisterende kunder fra deres referenceliste bekræftede os i, at de leverer topsikre og topprofessionelle løsninger.

Dernæst hjalp de os også med en ny WordPress-hjemmeside, som indeholder en masse skrøbelig information, men også her udførte de et meget professionelt arbejde, som vi hele tiden var trygge ved.

Jeg kan varmt anbefale de dygtige folk hos Semaphor.”

Kenneth L. Hjorth-Hansen
Campingrådet

Links