Hop til indhold

Clipper A/S

Hos Clipper A/S er det passionen for strik og det gode håndværk, der er i højsædet. Under mærkerne Clipper, Belika og Breidhof tilbydes udødelige klassikere og flotte sæsonvarer til den moderne mands garderobe med filosofien "trends forgår, men stil består".

Samtidig er Clipper A/S stolte af at kunne uniformere professionelle inden for mange forskellige brancher over hele Europa under mærket CC55. Clipper A/S værner kort sagt om glæden ved at føle sig velklædt nu og for altid.

Clipper A/S har specialiseret inden for herrestrik, og blev grundlagt i 1955 af iværksætteren Bernhardt Sørensen. Den dag i dag ligger virksomheden stadig i Herning, byen hvor firmaet blev grundlagt, men har også egen fabrik i Letland.

Hvad siger kunden?

Da vi skulle finde hosting til vores IBM Notes miljø, fik vi Semaphor anbefalet af Prentow, som kendte Semaphor fra tidligere, og derfor kunne stå inde for kvaliteten.


Vi har været yderst tilfredse med både kvaliteten og servicen fra Semaphor. Har der været udfordringer, er de altid blevet løst hurtigt og kompetent.