Hop til indhold

Gorm's Pizza

Idéen bag Gorm’s Pizza startede i 2007, da Gorm Wisweh tog fra Svaneke til København, og mødte fem ligesindede pizzaentusiaster.

Sammen har de seks venner opbygget Gorm’s Pizza, der startede med en enkelt restaurant i 2008. Siden er konceptet vokset stødt, og tæller i dag 11 restauranter spredt over hele Danmark samt to i Japan. I alt sin enkelhed har Gorm’s udviklet sig fra at være et folkeligt madkoncept - på en tidløs italiensk inspireret enoteca, til nu også at omfatte mere moderne restauranter for kærestepar, vennegrupper og familier samt take away, hvor maden bestilles og tages med lige der hen, hvor gæsterne har lyst.

Hvad siger kunden?

"Semaphor har været leverandør til Gorm’s Pizza fra starten, hvor de til vores store tilfredshed altid har løst opgaven, f.eks. når der har været brug for rådgivning i forbindelse med integration mellem vores forskellige websystemer.

Derudover er det Semaphor der står for hostingen af vores hjemmesider.
Samarbejdet med Semaphor har altid fungeret upåklageligt, og vi vil derfor gerne fremhæve dem som en professionel og dygtig samarbejdspartner."