IT-løsninger med holdninger

ISOBRO

Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation (ISOBRO) repræsenterer 115 medlemsorganisationer, som via indsamlinger hjælper, der hvor det brænder

Semaphor har indgået en samhandelsaftale om levering af WebTV med ISOBRO.

Med denne aftale kan indsamlingsorganisationerne let og billigt lave deres egen TV-kanal og således skabe større forståelse for deres behov.
Brancheorganistationen valgte Semaphors WebTV løsning, da de herigennem kan tilbyde medlemmerne en fleksibel løsning, som ikke kræver teknisk viden, men hvor det færdige resultat fremstår professionelt.

ISOBRO repræsenterer 115 medlemsorganisationer, som via indsamlinger hjælper, der hvor det brænder. Med Semaphors WebTV får medlemmerne nu mulighed for i højere grad at virkeliggøre deres arbejde, og dermed skabe større forståelse for deres behov.

Løsningen gør det let at konvertere diverse videofiler (som fx AVI, WMV, MOV og MPEG) til flash-film, som kan lægges direkte ud på eget website som almindelig HTML. Det kræver altså ingen kendskab til flash, JavaScript eller konvertering af film, og kan administreres af den eksisterende webmaster. Som en del af løsningen får organisationerne bl.a. mulighed for at vedlægge splashbillede, logo, undertekster m.m. - er der behov for at vise mange videoer, kan disse samles i et WebTV-galleri.

Se mere om WebTV løsningen.

Projekter med kunden

  • Salg og support af WebTV overfor ISOBRO's medlemmer

Ydelser vi leverer

  • WebTV