Hop ned fra skyen…

Vi holder fokus på at tilbyde vores kunder professionelle ydelser, for at kunne tage hånd om kundens projekter, fra idé til idriftsættelse.

Vores ydelser kan opdeles i 4 kategorier

Design

At designe brugervenlige, stabile og fleksible løsninger er ikke nogen triviel opgave. Det kræver viden om værdifulde best-practise designmetoder og værktøjer.


Vores kunder kan forvente et højt kvalitetsniveau, med fokus på en behagelig rejse fra behov til løsning, uden at skulle bruge unødvendige kræfter på brandslukning og tabte idéer.

Udvikling

Vi udvikler groft sagt hvad som helst, inden for alle de mest anvendte udviklingsteknologier. Det gælder både inden for web, klient/server og integrationsløsninger.

Vores typiske opgaver omhandler udvikling af løsninger inden for Java-, IBM-, Lotus- og Microsoft-teknologier.

Hosting

Sikring af informationer er af vital betydning for alle virksomheder. Vi har hostet applikationer og web-løsninger siden 1997.

Vi tilbyder en overskuelig prispolitik, hurtig svartid og de rigtige kompetencer. Vi holder fokus på dig og dine behov, og er vi den helt rigtige samarbejdspartner, uanset om du repræsenterer en større virsomhed, eller du er en af de mindre spillere på markedet.

Support

Igennem alle de udfordringer vi har løst, har vi også samlet masser af værdifuld viden. Den viden kan også blive din.

Vi har flere både store og små virksomheder, som benytter vores supportydelser. Det betyder at du kan spare både tid og penge.