Hop til indhold

Niro A/S

Niro leder GEA-koncernens Process Engineering Division

Niro A/S, der er en del af GEA-koncernen, er en dansk virksomhed, som specialiserer sig i udvikling, design og markedsføring af væskebærende og pulverbearbejdende udstyr til fremstilling af produkter i pulverform, kornet form eller agglomerat.

Niro leder GEA-koncernens Process Engineering Division, der beskæftiger ca. 4.500 medarbejdere i 50 lande, hvoraf de ca. 500 arbejder for Niro i Søborg.

På grund af virksomhedens art og størrelse lagrer ingeniørvirksomheden Niro deres data flere forskellige steder – herunder i et Microsoft Dynamics AX ERP-system, et Oracle dokumentstyringssystem og forskellige IBM Lotus Dominodatabaser. Tidligere krævede det, at brugerne havde specialsoftware og specialistviden for at få adgang til de nævnte datakilder.

Løsningen blev IM Agent Manager: En IBM Lotus Sametime-løsning fra IBM Business Partner Semaphor. Med IM Agent Manager er det let at oprette IM-agenter, der gør det muligt for brugerne hurtigt at søge i virksomhedens databaser og få fat i oplysninger via et Lotus Sametime-interface.

Produkter kunden har købt

Hvad siger kunden?

IMAM fra Semaphor er en smart løsning, der øger enkeltheden og fleksibiliteten i Lotus Sametime og åbner op for en hel verden af muligheder for vores virksomhed”
Pernille Herold, Lotus Notes administrator, Niro A/S.

Ydelser vi leverer

  • Udvikling
  • Support