IT-løsninger med holdninger

Domino administration

Opnå større effektivitet og bedre overblik - benyt dig af Semaphors ekspertviden indenfor Notes og Domino !

Fast pris på opgradering til Notes/Domino version 9

Semaphor har mange års erfaring i opgradering af Notes og Domino, og kan tilbyde at opgradere til version 9 til en fast pris.

Vi analyserer det eksisterende miljø og opbygger testmiljøet. Endvidere står vi for test af applikationer ved drift i opgraderet testmiljø, salg af Lotus-licenser, samt assistance ifm. nyt klient-image. Se mere om opgradering til fast pris.

Domino support og udvikling

Semaphor har en lang række aftaler med kunder, hvor vi supporterer virksomhederne med deres Domino-administration, vedligeholdelse og udvikling.

Fælles for disse kunder er, behovet for høj kompetence indenfor Notes/Domino miljøet. Se hvordan du kan få det meste ud af dine eksisterende Notes/Domino ressourcer.

epiLog

Produktet mange databaseadministratorer har sukket efter.

epiLog giver både værdifuld information om hvem som opretter, ændrer og sletter hvilke dokumenter i Domino miljøet, og giver samtidig en unik mulighed for at reetablere enkelte dokumenter - uden at restore fra den normale backup. Se mere om epiLog.

Dominohotel

Semaphor har siden 1997 hostet Domino-applikationer og web-løsninger.

Med Semaphors Domino-hotel får din virkomhed samme fordele som ved drift af egen Domino server, men undgår de høje etableringsomkostninger og ressourcekrævende overvågning af systemet. Se mere om Domino hosting.