IT-løsninger med holdninger

Semaphor bag hjemmeside for indsamling af brugte batterier

Længe leve batterier. Længe leve miljøet!

30-08-2010

Under parolen "Længe leve batterier. Længe leve miljøet!" skyder ERP i samarbejde med Batteriforeningen nu en landsdækkende kampagne i gang som skal få danskerne til at blive bedre til at aflevere brugte batterier.
Det sker ved hjælp af annoncer i forskellige trykte medier, bannerannoncering og med hjemmesiden www.batteriindsamling.dk som det centrale omdrejningspunkt.

Hjemmesiden er bygget med Semaphors CMS-system ReadyWebGo, som er et værktøj der bruges til at bygge og vedligeholde store og små dynamiske websites. ReadyWebGo består af en kerne med alle de nødvendige funktioner og et væld af udvidelsesmuligheder. Kernen alene tilbyder et konkurrencedygtigt alternativ til kasseløsninger, men er bygget på et fuldblods web-administrationssystem.

Kampagnen og designet til siden står Sylvester Hvid & Co. bag, og selve indholdet på siden vil Batteriforeningen naturligvis selv fylde på, og redigere i.

Du kan læse mere om Semaphors ReadyWebGo og se kampagnesitet her.


Om batterier

Selvom ca. 95 % af batterierne i dag ikke indeholder miljøskadelige tungmetaller, så skal vi fortsat indsamle dem, da de indeholder nyttige råstoffer som kan genanvendes. Derved får vi endnu mere ud af vores batterier, mens det samtidig er til gavn for miljøet.