IT-løsninger med holdninger

EET udtaler sig om samarbejdet med Semaphor

"Efter at have prøvet ordningen, er vi ikke i tvivl om at det er det rigtige valg for os..."

25-09-2001

EET Nordic der distribuerer tilbehør til IT-forhandlere i Europa, som f.eks. Netværk, Memory, harddiske, back-up og storage løsninger, har pr. 01.09.01 indgået en aftale med Semaphor omkring outsourcing af sin interne Notes kompetence.

”Da Semaphor først kontaktede os for at tilbyde sin assistance istedet for vores interne konsulent, var vi meget skeptiske. Ikke mindst fordi outsourcing er blevet et modeord, når man skulle finde besparelser uden at tænke på udvikling” siger William Sharp, IT-Chef i EET Nordic.

Den skeptiske holdning blev imidlertid ændret, da man begyndte at se på bredden af kundskab fra flere personer, flexibilitet i arbejdskraft, kreativitet i intern udvikling og også på den økonomiske side af hele ordningen.

Sharp fortsætter: ” Efter at have prøvet ordningen, er vi ikke i tvivl om at det er det rigtige valg for os. Vi har folk når vi behøver det, vi får konstant inspiration til vores IT-strategi, med forslag vi ikke tidligere har tænkt på, og totalprisen på ordningen er mindre end det man bliver nødt til at betale en fuldtids Notes konsulent ”

EET har selv været overrasket over den positive udvikling i dette samarbejde og har stillet sig til rådighed som referencekunde.