IT-løsninger med holdninger

Semaphor laver endnu en samhandelsaftale om levering af WebTV - denne gang med ISOBRO

Med denne aftale kan indsamlingsorganisationerne let og billigt lave deres egen TV-kanal, og således skabe større forståelse for deres behov

26-11-2008

Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation (ISOBRO) repræsenterer 115 medlemsorganisationer, som via indsamlinger hjælper - der hvor det brænder. Med Semaphors WebTV får medlemmerne nu mulighed for i højere grad at virkeliggøre deres arbejde, og dermed skabe større forståelse for deres behov.

Løsningen gør det muligt let at konvertere diverse videofiler (som fx AVI, WMV, MOV og MPEG) til en flash-film, som kan lægges direkte ud eget website som almindelig HTML. Det kræver altså ingen kendskab til flash eller JavaScript, og kan administreres af den eksisterende webmaster. I løsningen får du bl.a. mulighed for at vedlægge splashbillede, logo, undertekster m.m., og er der behov for at vise mange videoer, kan disse samles i et WebTV-galleri.

Lars Holmgaard Knudsen, kons. direktør i Dyrenes Beskyttelse udtaler:

Dyrenes Beskyttelse anbefaler med glæde, enhver i indsamlingssektoren at benytte Semaphors WebTV. Vi har benyttet os af virksomheden Semaphor igennem mere end 7 år, og har altid mødt professionelle og engagerede konsulenter, der har vist stor interesse for vores behov, og har leveret løsninger der både teknologisk og økonomisk sætter os i front.
Den nye løsning "Web TV" giver os mulighed for at vise levende billeder fra bl.a. vores internater og vores vildtplejestationer, og dermed øge fokus på vores arbejde.

Se mere om WebTV løsningen.