IT-løsninger med holdninger

Semaphor i partnerskab med DIBS

Med vores fleksible formularløsning til Domino platformen , som også integrerer til DIBS betalingsgateway, er Semaphor en oplagt DIBS-samarbejdspartner.

02-12-2008

DIBS Payment Services er Nordens førende, uafhængige leverandør af funktionelle, sikre og innovative betalingsservices til handel via Internet. DIBS håndterer dagligt mere end 8.500 kunders transaktioner og har kontorer i København, Stockholm, Göteborg og Oslo.

Hos Semaphor er vi glade for, at DIBS har inviteret os til at deltage i deres partnerprogram. I kraft af vores samarbejde, er det nu muligt for os at tilbyde vores kunder sikker e-handel på deres websites.

Til Domino platformen har vi udviklet en meget fleksibel formularløsning, som integrerer til DIBS betalingsgateway. Løsningen betyder at en kunde nemt kan komme i gang med at lave formularer - og tilmed modtage betaling.

Blandt andre Dyrenes Beskyttelse benytter løsningen til at vedligeholde og oprette en masse formularer, hvor af nogle af dem bruges ifm. betaling for abonnementer, medlemskab bidrag osv.