IT-løsninger med holdninger

Dannotes seminar med stjerne-foredrag og certificeringer til halv pris!

Den 23-24 november afholder Dannotes seminar med spændende talere fra udlandet. Stuart McIntyre, Niklas Heidloff, Chris Connor samt Ulrich Krause forklarer om deres måde at udnytte Notes, til gavn for alle os andre. Desuden kan Dannotes i samarbejde med IBM tilbyde Notescertificeringer til halv pris.

27-10-2011

Den 23-24 november afholder Dannotes seminar på Comwell Klarskovgaard i Korsør.

Blandt talerne denne gang er flere spændende talere fra udlandet; Stuart McIntyre, Niklas Heidloff, Chris Connor og Ulrich Krause.

Stuart er kendt som værten på den ugentlige podcast This Week in Lotus og har tidligere været taler på Lotusphere og UKLUG.
Niklas Heidloff arbejder som softwarearkitekt fra IBM, og arbejder blandt andet med OpenNTF.org og XPages.info. Hans foredrag kommer til at handle om OpenNTF og de muligheder det giver brugere af Notes/Domino.

For udviklerne har Dannotes inviteret Chris Connor fra BSS IT Solutions til at snakke.
Hans breakout session kommer til at handle om XPages udvikling til iPhone, iPad, Android osv. - og om Advanced Java with XPages.
Chris har netop præsenteret til UKLUG og Lotusphere Comes To You, UK.

Ud over de mange gode foredragsholdere kan Dannotes i samarbejde med IBM tilbyde deltagerne Notes certificeringer til halv pris under seminariet.

For tilmelding og mere info, gå ind på www.dannotes.dk, og husk, tilmeldingsfristen er allerede 1 november.