IT-løsninger med holdninger

Værdipapircentralen indgår Partnerskabsaftale med Semaphor

01-11-2000

Semaphor har indgået Partnerskabsaftale med Værdipapircentralen pr. 01.11.00 om teknisk assistance, rådgivning og udvikling af Lotus Notes/Domino.

Værdipapircentralen A/S beskæftiger ca. 140 medarbejdere. VP udvikler og driver værdipapirsystemer som et vigtigt led i den finansielle infrastruktur.
Virksomheden betjener ca. 300 danske og udenlandske kunder i Danmark, herunder banker, fondsmæglerselskaber, realkreditinstituter, institutionelle investorer og internationale clearingcentraler. I VPs systemer er registreret værdipapirer for i alt 3.000 mia.kr. og systemerne håndterer clearing og afvikling af værdipapirhandel for ca. 100 mia. kr. dagligt.

Hvorfor Semaphor:
"Efter en indledende samtale med Semaphor, var det vores opfattelse at de klart ville kunne yde os den support og vejledning vi havde brug for i forbindelse med vedligeholdelse og udvikling af vores nuværende Notes-miljø. De har erfaring inde for alle de områder, som vi beskræftiger os med i forbindelse med Notes".

VP kan besøges på adressen: http://www.vp.dk

Ønsker du at høre om mulighederne med en Partnerskabsaftale med Semaphor, er du velkommen til at kontake Harry Ellerup Lassen på tlf. 35 300 700.