Hop ned fra skyen…

Spar tid ved fakturering

Ved at integrere vores bogholderi med en lille java-agent op imod en notes mail bliver alle vores faktura automatisk sendt til udskrift også.

16-05-2014

Vi kigger hele tiden på hvor vi kan effektivisere vores arbejdsgange, og denne gang faldt blikket på fakturering.

Før i tiden lavede vi fakturaen i bogholderisystemet, vedhæftede den i en mail til kunden, sendte den, gemte fakturaen i vores ESDH system, samt printede fakturaen så vi havde en fysisk kopi også.

Alt dette tog en masse tid fra alle de sjove ting, og derfor begyndte vi at tænke på om det ikke kunne automatiseres lidt.

Og jo, det kunne det :)

I dag lader vi vore bogholderisystem generere mailen med den vedhæftede faktura, og sender den BCC til en mailadresse, for eksempel gemfaktura@semaphor.dk.

Her bliver vedhæftningen lagt ind i vores ESDH system, og sendt til vores printer.

Mange af de integrationer vi har lavet for at få det hele til at spille sammen er skræddersyede løsninger, som ikke umiddelbart kan deles.

Men en af de ting vi nemt kan dele er et lille javaprogram der printer alle vedhæftninger der er sendt til en given mailbox.

På den måde kan du sætte alle mulige forskellige programmer op til at sende til den mailadresse, og du behøver ikke at bruge tid på at printe.

Læs readme.txt hvis du selv vil sætte programmet op.

Kontakt os hvis du er interesseret i at spare tid ved at automatisere dine arbejdsgange.