Semaphor i partnerskab med DIBS

Med vores fleksible formularløsning til Domino platformen , som også integrerer til DIBS betalingsgateway, er Semaphor en oplagt DIBS-samarbejdspartner.

2. december 2008

DIBS Payment Services er Nordens førende, uafhængige leverandør af funktionelle, sikre og innovative betalingsservices til handel via Internet. DIBS håndterer dagligt mere end 8.500 kunders transaktioner og har kontorer i København, Stockholm, Göteborg og Oslo.

Hos Semaphor er vi glade for, at DIBS har inviteret os til at deltage i deres partnerprogram. I kraft af vores samarbejde, er det nu muligt for os at tilbyde vores kunder sikker e-handel på deres websites.

Til Domino platformen har vi udviklet en meget fleksibel formularløsning, som integrerer til DIBS betalingsgateway. Løsningen betyder at en kunde nemt kan komme i gang med at lave formularer - og tilmed modtage betaling.

Blandt andre Dyrenes Beskyttelse benytter løsningen til at vedligeholde og oprette en masse formularer, hvor af nogle af dem bruges ifm. betaling for abonnementer, medlemskab bidrag osv.