Hop ned fra skyen…

Kontorfællesskab

Kontorfællesskab med ledigt kontor til udlejning

Vi har i øjeblikket et ledigt kontor på 13m2 (indvendigt nettomål) til udlejning på Trekronergade 147 B, 2. th., 2500 Valby.

Vi har til huse i en gammel fabriksbygning ved krydset Trekronergade og Carl Jacobsensvej, der ligger i kanten af et villakvarter tæt ved Ny Ellebjerg Station. Bygningen fremstår nyrenoveret.

Kontoret er en del af et meget charmerende kontorfællesskab med masser af atmosfære og sjæl, og blandt vores naboer i opgangen kan nævnes Emmerys, en fotograf og et TV-produktionsselskab.

Vi er professionelle og uhøjtidelige og beskæftiger os selv med IT - nærmere bestemt konsulentydelser, hosting og udvikling.

Der er gratis 3 timers parkering og ejendommen ligger tæt på offentlige transportmuligheder.

Lyder dette som noget for dig/jer, så kom og få en fremvisning.Fællesfaciliteter

Kontoreret er en del af et mindre kontorfællesskab hvor du får glæde af mange fællesfaciliteter som f.eks tyverialarm, internetadgang samt et meget hyggeligt køkken og en behagelig sofaafdeling.


Indretning i specielt køkken er præget meget af en retro stil og danner en fantatisk hyggelig ramme om frokosten m.v.

Priser og betingelser

Lokalet koster dkk. 4.000,- om måneden inkl. alle fællesfaciliteter, almindeligt elforbrug, Internet-adgang, rengøring, varme og kaffe m.m.

Der aftales nærmere mht. opsigelsesfrist, depositum, evt. uopsigelighed mv.

Plantegning

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om kontoret og/eller ønsker en fremvisning, er du meget velkommen til at kontakte Michael Schmidt på tlf. 35 300 703 eller mail michael.schmidt@semaphor.dk
Her kunne du flytte ind:Fællesområde:

Resten af lokalerne: